Η άμυνα έχει την τιμητική της


Η πρώτη κίνηση που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη είναι η επιστροφή του Τραϊανού Δέλλα. Όλα συνηγορούν πως είναι θέμα χρόνου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετά το πέρασμά του από την Κύπρο και την Ανόρθωση.


Για τη θέση του αριστερού μπακ, ο Άρναρ Γκρέταρσον συνέλλεξε άκρως ικανοποιητικές πληροφορίες για τον Όσκαρ Βεντ της Κοπεγχάγης και να αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.


Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ετοιμάζονται να κινηθούν για τον 25άχρονο διεθνή Σουηδό άσο και μοναδικό «αγκάθι» αυτή τη στιγμή να είναι η Κοπεγχάγη, που φέρεται να απαιτεί 1.000.000 ευρώ προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της για να σπάσει το συμβόλαιο του παίκτη που λήγει το 2011. Για να είμαι ειλικρινής αυτό το 1.000.000 ευρώ δεν είναι αγκάθι αλλά γαϊδουράγκαθο!!!


Σε περίπτωση πάντως που ξεπεραστεί και αυτός ο «σκόπελος» και η ΑΕΚ καταφέρει να βρει τη «χρυσή τομή» με τον δανέζικο σύλλογο, τότε ουσιαστικά θα συμπληρωθεί με αίσιο τρόπο το πάζλ της άμυνας, καθώς υπάρχουν ήδη από την περσινή σεζόν άλλοι τέσσερις παίκτες που είναι εν δυνάμει βασικοί.


Αυτοί είναι: ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς που αν τα ξεφτέρια της ΠΑΕ δεν βρουν (που δεν θα βρουν) άλλο κορόιδο να του δίνει τα λεφτά που του δίνουν αυτοί, θα παραμένει «ακλόνητος» στο κέντρο της άμυνας για τρίτη σερί σεζόν, ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος άφησε υποσχέσεις για το παρόν και το μέλλον μέσω των εμφανίσεών του στη βασική ενδεκάδα προς το τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά και οι Γεωργέας και Αραούχο, που αποτέλεσαν πέρυσι τις βασικές επιλογές για τα άκρα της άμυνας.

Σχόλια