Φαρσοκωμωδίες εξαπάτησης του λαού της ΑΕΚ



Διαβάζω στον αθλητικό τύπο πως η ΑΕΚ προχωράει σε σχήμα λαϊκής βάσης. Για το συγκεκριμένο θέμα είχαν επαφές οι κύριοι:

Σταύρος Αδαμίδης.
Ο νέος... κουμανταδόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. 36χρονος δικηγόρος, άνθρωπος απόλυτης εμπιστοσύνης των μετόχων της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας που εκμεταλλεύεται το όνομα τις ΑΕΚ.

Τάκης Κανελλόπουλος.
Πρώην αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέλος της οικογένειας που έχει στην ιδιοκτησία της την γνωστή φιλολαϊκή επιχείρηση «Όμιλος Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ».

Μπάμπης Καραμανλής.
Πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας που εκμεταλλεύεται το όνομα τις ΑΕΚ στον «χώρο» του Μπάσκετ. Η εν λόγο εταιρία είναι ιδιοκτησία του κ. Φιλίππου.

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στα οποία προσκλήθηκε και εξέφρασε τις απόψεις του ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μ. Τροχανάς. Φαίνετε οι εμπλεκόμενοι θα ήθελαν να μάθουν από τον κ. Μιχάλη πως κατάφερε να πείσει περίπου 30.000 φουκαράδες- μέτοχους της «θαυματουργής» εταιρίας λαϊκής βάσης, της διάσημης SόΕ, που ακόμα εν έτη 2010 δεν έχουν καταλάβει τι απέγιναν τα κεφάλαια που επένδυσαν τότε.

Το ωραίο είναι ότι αποφάσισαν ομόφωνα, το τελικό μοντέλο που θα εγκριθεί να προβλέπει και τη δυνατότητα εισόδου στις ΠΑΕ και ΚΑΕ μεγάλων επενδυτών. Για τέτοια λαϊκή βάση μιλάμε. «Βάλτε πλάτη» τώρα εσείς κορόιδα μέχρι να βρεθούν οι μεγαλοκαρχαρίες να κάνουν την δουλεία τους στην καμπούρα της ΑΕΚ.

Δεν αναφέρθηκα καθόλου στον Δημήτρη Χατζηχρήστο και στον Κυριάκο Χήνα, που ήταν παρόντες στα γραφεία της ΠΑΕ, γιατί θεωρώ ότι κάτω από προϋποθέσεις μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην απελευθέρωση της ΑΕΚ από τα οικονομικά συμφέροντα. Το πρώτο που θα πρέπει να κάνουν είναι να σταματήσουν να συμμετέχουν σε ανάλογες φαρσοκωμωδίες εξαπάτησης του λαού της ΑΕΚ. Η πρώτη κίνηση για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ λαϊκή βάση είναι η κατάργηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όλα τα άλλα είναι να’ χαμε να λέγαμε.

Σχόλια

Ο χρήστης kitrinomavros είπε…
Δεν ακουει κανεις φιλε μου.
Η μονη ελπιδα μας ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησουν αυτοι οι κυριοι μεταξυ τους και οτι χειροτερα δεν γινεται. . .

Ρε ενας Αεκτζης με λεφτα δεν υπαρχει;
Αλλα παλι, σε ποιον να απευθυνθει;
Ο χρήστης aliatas είπε…
Δεν πιστεύω αδελφέ μου Κιτρινόμαυρε στους λεφτάδες.

Άλλωστε και ο Παπάς που είναι τώρα μεγαλομέτοχος έχει λεφτά… πολλά λεφτά και ο Νοτιάς τα έχει τα φράγκα του και ο Τάκης ο Κανελλόπουλος δεν ξέρει τη έχει.

Και η ομάδα Μπάσκετ της ΑΕΚ, που κοιτάς την βαθμολογία και σε πιάνει η καρδιά σου ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους λεφτάδες… όχι μόνο της Ελλάδας αλλά της Ευρώπης, τον κ. Γιάννη Φιλίππου.

Γι’ αυτό σου λέω άσε τους λεφτάδες στα λεφτά τους.