Α1 Μπάσκετ - Αιγάλεω-ΑΕΚ 78-65


Η νέα ΑΕΚ μπορεί να έχει βλέψεις και όραμα, όμως χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Δίχως αμφιβολία όμως είναι ακόμη νωρίς. Από την ΑΕΚ έλεγαν την Κυριακή ότι χρειάζεται ψυχραιμία αλλά και βελτίωση της απόδοσης έτσι ώστε η Ενωση να βρει το δρόμο προς τις νίκες. Ο πανικός, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ο χειρότερος σύμβουλος και αυτό στην ομάδα δείχνουν να το έχουν στο μυαλό τους.

Ο Αγγελος Κορωνιός στάθηκε και στο κομμάτι της άμυνας, κατόπιν σχετικής ερώτησης, υπερθεματίζοντας ότι αυτός ο τομέας ήταν το... τρωτό σημείο της ΑΕΚ.

«Εχουμε δουλέψει σκληρά επάνω σε αυτό το κομμάτι και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς να παίζει καλή άμυνα» είπε χαρακτηριστικά ο Κορωνιός και κατέληξε: «Εκεί θα πρέπει να δώσουμε έμφαση από εδώ και πέρα κι αυτό είναι βέβαιο».

Για την Ένωση, που εκτός από ρυθμό δεν είχε και τον τραυματία Δημήτρη Παπανικολάου στις τάξεις της, πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Ουίλιαμ Έιβερι με 17 πόντους, που έφτασε στην Ελλάδα μόλις πριν δύο ημέρες.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 44-42, 60-51, 78-65


Αιγάλεω: Νικολαΐδης 23(5), Λόλας 1, Χόχλερ 3, Μαγγουνής 8, Τζάαμπερ 25 (2), Μπρέισι 5(1), Καλλινικίδης 6, Πάτερσον 4, Μάρας 3

ΑΕΚ: Ουέσον 12, Σι 1, Σίμτσακ 2, Ταπούτος 6, Κυρίτσης 12, Χατζής 3(1), Μπάρλος 2, Έιβερι 17(1), Πάβιτς 3, Βασίλιεβιτς 7(1), Σιούτης

Σχόλια